SEO Optimizer ꟷ Digital markedsføring til selvstændige

SEOOPTIMIZER

SEO

SEO er ikke bare SEO.
Det er en proces, hvor din hjemmeside gennemgår en udvikling, der tiltrækker dine ideelle kunder og sætter turbo på trafikken fra Google.

SEO ANALYSE

EN SEO analyse er en tilstandsrapport af din hjemmeside.
Den fortæller mig, hvordan din hjemmeside har det her og nu, hvor du taber penge og, hvordan den klare sig blandt de mange millioner af hjemmesider i Google.

Med SEO analysen i hånden lægger jeg en strategi for, hvordan vi indfrier dine mål og ønsker for fremtiden.

TEKNISK SEO

Får du kold sved på panden, når du hører ordene Teknisk SEO?
Du er ikke den eneste og, det er derfor jeg er her.

Google har mange millioner af hjemmesider at holde styr på.
Hvis Google ikke kan forstå din hjemmeside forsvinder den i mængden, og så er der ingen, der kan finde din hjemmeside inklusiv de potentielle kunder, som søger med lys og lygte efter, hvad du lige præcis tilbyder.

Med Teknisk SEO hjælper jeg Google med at forstå din hjemmeside, så Google med lynets hast kan fremvise lige netop din hjemmeside til potentielle kunder.

INDHOLDSOPTMERING

Google har robotassistenter til at hjælp sig med, at læse tekster og billeder, ja alt indhold på hvert eneste side på millioner af hjemmesider. Vildt ikke!!

Ud fra hvad robotassistenterne har læst, bestemmer Google om din hjemmeside skal vises frem til potentielle kunder, som leder aktivt efter hvad du tilbyder. Her er Google iskold.

Google sammenligner din hjemmeside med dine nærmeste konkurrenter. Den hjemmeside som har det bedste SEO optimeret indhold, bliver fremvist til potentielle kunder, som en af de første.

Det er så her jeg kommer ind billedet. Jeg ved lige præcis, hvilken type af indhold der får Google til, at vælge din hjemmeside fremfor dine nærmeste konkurrenter.

LINKBUILDING

Linkbuilding er din genvej til, at styrke dit brand identitet samtidig med, at det booster din hjemmesides placering på Google.

Links er ikke bare links. Links af topkvalitet er dem som Google elsker.
Når der styr på, hvordan du ønsker at dit brand identitet skal opfattes af dit publikum, lægger jeg en linkbuilding strategi.

Nysgerrig på om jeg skal sætte turbo på din hjemmeside og tiltrække begejstrede kunder.
Du kan kontakt mig på mail info@sakana.dk. Det er ganske uforpligtende.

SEO optimizer - SEO
Scroll to Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere